Booking.com

Met een prachtige mediterraanse kustlijn, een schitterende natuur en veel cultuur, is Mallorca de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het leven. Maar om een echt onvergetelijke vakantie te hebben, heb je een comfortabel en stijlvol hotel nodig. Hier zijn de beste hotels op Mallorca.

 

  1. Maricel Hotel & Spa: Dit luxe hotel ligt aan de kust van Mallorca, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel biedt gasten een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, een fitnesscentrum, een restaurant, een bar en een zwembad. Adres: Carrer Sa Vinya, 17, 07600 Palma de Mallorca.

 

  1. Hotel Cort: Dit vijfsterrenhotel, gelegen in het historische centrum van Palma, biedt een gemakkelijke toegang tot de beste winkels, restaurants en bars van de stad. Gasten kunnen genieten van een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, een fitnessruimte, een zwembad en een restaurant. Adres: Carrer dels Correus, 12, 07012 Palma de Mallorca.

 

  1. Gran Meliá de Mar: Dit luxe hotel is gelegen aan de kust en biedt gasten een prachtig uitzicht op de zee. Het hotel beschikt over een aantal luxe faciliteiten, waaronder een spa, een fitnesscentrum, een restaurant, een bar en een zwembad. Adres: Passeig Marítim de Cala Mayor, 35, 07015 Palma de Mallorca.

 

  1. St. Regis Mardavall Mallorca: Dit luxe hotel ligt op slechts een korte afstand van de oceaan en biedt gasten een prachtig uitzicht. Gasten kunnen genieten van een scala aan faciliteiten, zoals een spa, een fitnesscentrum, een restaurant, een bar en een zwembad. Adres: Paseo Marítimo de Calviá, s/n, 07181 Calviá.

 

  1. Hotel Saratoga: Dit prachtige hotel ligt in het centrum van Palma en biedt gasten een breed scala aan faciliteiten, waaronder een spa, een fitnessruimte, een restaurant, een bar en een zwembad. Adres: Carrer Sindicat, 5, 07012 Palma de Mallorca.

 

Met een scala aan luxueuze faciliteiten en een prachtig uitzicht, bieden deze hotels een onvergetelijke vakantie ervaring. Boek je verblijf in één van deze hotels voor een geweldige vakantie op Mallorca.

Dit is ook Mallorca