Als je tijdens je vakantie niet stil kunt zitten, heb ik goed nieuws. Op Mallorca hoef je dit niet te doen! Eilandpretparken helpen je hierbij, waarin je jouw vrije tijd perfect kunt beheren. De beste plekken hiervoor zijn:

Safari-Zoo

Safari op Mallorca? Waarom niet. Hiervoor heb je een auto nodig (je kunt deze huren bij het verhuurbedrijf), enkele tientallen euro’s en een snuifje lef. Nadat je de drie hebt gemengd, ga je naar de Safari-Zoo op Mallorca, waar je tussen gazellen, gnoes, neushoorns en natuurlijk apen zult rijden! Deze laatste zullen jouw reis graag diversifiëren, als ze maar iets te eten zien. Als je niet met de auto kunt reizen; er wacht een kabelbaan op niet-automobilisten. Een uitstapje naar de Safari-Zoo is een geweldig idee voor een gezinsvakantie.

Western waterpark

Gekke waterglijbanen of waanzinnig waterraften? Bij Western Water Park hoef je niet te kiezen, want je vindt het er allebei. En dit zijn niet de enige attracties die op deze plek op je wachten! De jongsten kunnen zich vermaken op waterspeeltuinen, en de meer anderen kunnen zwemmen in het zwembad met kunstmatige golven.

Aqualand

Nog een waterpark op Mallorca. Op de oppervlakte van 150.000 m2 vinden we meerdere zones, namelijk een gezinszone, een kinderzone, een extreme zone. Net als bij Western Water Park zijn de meest populaire attracties hier luxe glijbanen, speeltuinen en een golfslagbad. Het grote aantal toeristen en wachtrijen kan in het hoogseizoen een groot obstakel zijn voor deze plek. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek aan Aqualand midden in de zomer.

Aquacity

Het is een van de grootste waterparken van Europa. Qua attracties is het net zo uitstekend als een van de bovengenoemde. Helaas zorgt de grote populariteit van Aquacity ervoor dat we hier in de zomer grote drukte kunnen ontmoeten.

Dit is ook Mallorca